Jag har skådat in i framtiden

Ja, det är sant. Jag har sett en glimt av framtiden. Konstigt nog hittade jag framtiden på 1000apor.se. Det är i alla fall Donken som sitter och drar skämt under nio-fikat på gummifabriken om tjugo år från idag. Härliga tider.



Fyllesjukan

Alltså, jag är slut som människa.

I helgen hade jag himla oflax. Jag höll en jämn och ganska hög fyllenivå hela kvällen utan att på något sätt urarta. Jag var i fin form helt enkelt. Tyvärr så slumrade jag till på nattbussen och vaknade sedan aldrig riktigt utan befann mig någonstans mittemellan två världar. Detta resulterade att jag var så in i satans helvete dålig på söndagen.

Nu är det tisdag och jag är fortfarande helt slut. Typ. Det är inte första gången som jag är bakfull i typ tre dagar heller. Med ojämna mellanrum blir min kropp trött på alkohol och ska lära mig en läxa tror hon (ja, jag har en kvinnlig kropp). Men den gubben går jag inte på.

Autumn Falls var på P4 Kalmar idag igen. Denna gång var även Mr. Trång med. Han flikade in några helt oförståeliga kommentarer och bevisade för radiolyssnarna sin smidighet. Jag var ombedd att medverka men Lennart Palm ringde i sista stund och förklarade: Hårdrocksson, du är för snygg för att vara i radio.

Jag sa att jag förstod honom och beklagade att jag inte hade valt mitt utseende själv.

Jag har en cheescake från Ica i kylen. Den ser smarrig ut.

Ja, det är fredag kväll och dans i Folkets park...

Jaha, då var det fredag kväll och jag är trött. Det är för att jag är så in i helvetes gammal. Åh, nu kom Josef Zackrisson på musikmaskinen. Det var länge sen. Eller det är ju Hovet förresten men det är ju gamla kära Josef som kväser fram orden. Han är skäggig har jag för mig.

Nä det var han inte. Han hade bara ett par härliga polisonger. Schnyggt.


Andra som spelas frekvent nu är ju gubbrockarna i Autumn Falls. Dom verkar vara så där riktigt, riktigt bra har man ju hört å de. Verkar som dom har kommit ut med tre nyinspelade låtar också. Hörde att EP:n sålde slut innan den kom ut i butik. Så kan det vara.

Om man skulle kila bort till Shell och köpa två, tre påsar chips så att man står sig ikväll. Lägga sig i sängen och glo på en riktigt dålig film. Det låter som en fredagkväll för en gammal man som mig. Men imorgon är det 25-årsfest. Då åker galoscherna på!

Nähe ni, nu har jag inte tid med det här längre. *poff*

... det är dit man ska gå om man vill va' stor och stark.

Helgsammanfattning

Mycket just nu kring Autumn Falls. Vilken hysteri! Vilken eufori! Vilken dyslexi!

Vi vann alltså Svensktoppen nästa i P4 Kalmar för er som har missat det. Nu vet ni i alla fall och jag hänvisar er vidare till Robins blogg för info och pressmaterial då jag faktiskt är lite trött på att prata om det.

Väldigt trevlig helg var det i alla fall! Lördagen avrundades med fest i kronlogisk ordning:
  • Lönngren (den fule i Autumn Falls)
  • Bogefors (Bagarns dotter)
  • O'Learys (full gammal irländare)

Nu är det måndag och vardag. Vardag är det nästan var dag, utom lördag och söndag. Ibland är det inte ens vardag på en vardag, typ nationaldagen. På våren kan det vara en vårdag på en vardag.

God dag!

Lördag morgon

Sitter och läppjar på en kopp Gevalia Milea. Bra skit.

Har unnat mig en rejäl sovmorgon efter en tung första vecka på jobbet efter semestern. Sitter och skruvar lite på mig eftersom kaffe börjar rinna te, som en äcklig kärring från Trelleborg sa i ett youtube-klipp som finns på 1000apor.se, som flickan sa. Det är dessutom bara tre och en halv timme kvar till soundcheck på Larmtorget. Vi ska nog inte spela för än framåt kl. 21 ändå. Det är mycket väntan när man är proffesionell musiker som måste samsas med en massa amatörer varje spelning. För att en spela en enda liten, men stor, låt! Det är sjukt vilken värld vi lever i!

Nähe, nu har kaffet runnit igenom och samlat med sig lite diverseartiklar som vill ut.

Syns på Larmtorget ikväll!

Autumn Leaf gjorde det!

Oj då.

Autumn Falls fick en andra chans och tog tillvara på den. Larmtoget var kallt och bistert denna kväll men musiken värmde. Och killen i den gröna tröjan som var väldigt skojfrisk/utvecklingsstörd.

Nu blir det alltså final på lördag och då har även folket chans att få sin röst hörd.

Det är väldigt viktigt att DU röstar på oss!

Gå in på http://www.sr.se/Kalmar/ och vidare till Svensktoppen nästa där man från och med kl 12.00 imorgon, onsdag, kan rösta på finalbidragen.

Nu har jag precis ätit en redit' go' gyros från Café Corner och magen står rätt ut man. Dagens i-landsproblem.

Peace out.

Ett kort avbrott för lite reklam

Autumn Falls spelade, som ni alla vet, på Larmtorget tisdag 29/7 och inte en damtrosa var torr på första bänkraden. Tyvärr p.g.a. kontinens hos de gamla raggartanterna, men ändå.
Radioinspelningen finns på myspace.com/autumnsweden

Nu är det så här att juryn har offentligt erkänt att fel låt vann vilket gör att vi spelar imorgon igen. Alltså:
Autumn Falls på Larmtorget 19.00 Tisdag 5/8

När vi sedan har gått vidare därifrån kan man från och med onsdag rösta på oss via Sveriges Radios hemsida. Man klickar sig fram till P4 Kalmar och sedan Svensktoppen nästa.

Men det är inte nog gott folk, för om bara Sebbe Ormkuk kan packa ihop sin skit så ska vi även spela i Växjö på Kompisfestivalen lördag 30/8.

Nu vet ni det, så tanka upp groupie-folkabussen och ge eer ut på väggarna.


Jag går under jorden tills stormen har ebbat ut

Idag började livet återigen. 07.30 stämplade jag in på Franska vägen och var med ens tillbaka i vardagen. Jag var lite orolig att jag hade lyckats glömma bort mina inloggningsuppgifter under semestern men jag satte faktiskt lösenordet på första försöket. Schnyggt! Åtta timmar i kalkylens förlovade värld har jag tillbringat idag och jag känner mig fräsch i sinnet.
Nog om det.

Jag vet att ni har ängslat över konspirations-bomben jag har utlovat och här kommer den.

Jag har läst ganska mycket i juni och juli. Jag har plöjt igenom Stieg Larsson-trilogin. Den är ju en konspirationsteori i sig men jag har upptäckt att konspirationsteorin i handligen egentligen är en täckmantel för en verklig konspiration!

Det uppdagades när jag vid ett lästillfälle kände mig väldigt kaffesugen och det kändes som ett välbekant fenomen så fort jag läste. Jag började då tänka på grejen hela tiden och det visar sig att det inte går ett siduppslag utan att någon av bokens figurer läppjar på en kopp kaffe (obs. eget uttryck - läppjar). Detta gör att man omedvetet blir kaffesugen och på så sätt konsumerar mera kaffe än i vanliga fall. Klassisk hjärntvättning! Man kan alltså anta att kaffeindustrin ligger bakom böckerna på något sätt.

Men jag började tänka ett steg längre. Vad sker egentligen efter en onormalt stor kaffekonsumtion? Jo, man fullkomligt kissar bajs. Tarmsystemet blir som ett stuprör rakt ner från strupen till ändalykten. Vad leder då detta till? Jo, man konsumerar mera toalettpapper än i vanliga fall. Den enda rimliga slutsatsen är alltså att pappersindustrin har det största fingret i spelet. Att böckerna dessutom ges ut på papper sluter således denna mörka cirkel och jag vet att jag med dessa ord kommer att röra om i hela industri-Sverige.


Ps. Detta hade aldrig funkat i ett mer exotiskt land där man inte använder toalettpapper utan tvättar sig med vatten direkt. Detta är dessutom ett mycket mer hygieniskt sätt då man aldrig blir riktigt ren av bara papper - vilket Malin och Jonas Anusservetter så informatitvt berättade. Jag antar att dessa avslöjanden kommer att medföra att  toalettpappret även kommer att bli en föråldrad idé i vårat land. Ds.

RSS 2.0