Köp en påsk ur min kiosk. Fettsug din skinka och du har svårt att pinka.

Påsken är död, länge leve påsken!
Imorgon är det tillbaka till verkligheten. Verkligheten heter Lenhovda. Det blir nog bra med lite verklighet faktiskt. Det räcker med fem dagars ledighet och sen är jag helt ur gängorna. Jag behöver något som håller koll på mig och ser till att jag är lite diciplinerad. Jag skulle passa perfekt i någon ordentligt diktators armé.

Förra helgen lovade jag mig själv att aldrig mer gå på efterfest. Det höll i sju dagar. Tack och lov var jag så förståndig att jag sket i Jack Black på Sandra och höll mig jävligt passiv framför en film. Det älskar jag mig själv för.

Jag stack ut hakan i lördags och påstod lite självsäkert att jag hade världens mest hållbara mobiltelefon. Det var den också ända tills "testet" var över då den råkade bli lite fuktskadad. Men den ligger just nu på torkning och är snart redo att erövra världen igen. Men jag har ju världens näst mest hållbara telefon i reserv. Sony Ericsson heter han och jag tror att han också heter T68i men är inte helt säker. Det är bara halva knappsatsen som fungerar riktigt men det duger gott för mig.

Idag återupptog jag min lyfta-skrot-karriär. Tyvärr visade det sig att jag tydligen har blivit världens svagaste människa sedan förra sejouren så jag funderade på att sluta redan halvvägs in i första passet. Men det finns ju alltid ryssfemmor. Jag får träna hjärnan lite istället. Det finns inget som är så sexigt som en riktigt vältrimmad hjärna. Det skulle vara ett par fasta skinkor då. Dom kan man alltid fettsuga. Antagligen hjärnan med.

RSS 2.0