Amish är död. Länge leve Amish!

En hård helg i Karlskrona har satt sina spår. Jag är slut som människa.
Det amiska sällskapet intog Karlskrona i lördags förmiddag. Boda Borg stod först på listan och efter ett par timmars febril verksamhet så kända vi oss nöjda och öppnadeen öl istället. Vinnarlaget blev ganska väntat mitt lag. Det var dock Ripén som imponerade mest i tankenöts-cellerna. Antagligen just för att han är en nöt.
Resten av kvällen är lite suddig men vi hann med en massa grejer. Bland annat bli portade från halva Karlskrona. Det stoppade givetvis inte åtta envisa unga män.

Söndagen var inte lika uppåt konstigt nog. Orkade i alla fall med ett besök på badhuset där höjdpunkten var sittande läge i duschen. Halv fem trampade jag på gasen i Lennarts Toyota och var på väg mot Växjö. Där vankades det repetition med de gamla gubbarna och kärringen i Auchtung Vafalls!? Något darrig på manschetten lyckades jag holla någon slags takt i några timmar innan Lönnkan och jag satte oss ned på tåget till Kalmar. Cyklade sedan på Lönngrens cykel till Oxhagen och somnade som en stock lössnus.

Om några timmar väntar innebandyträning på den där härligt speciella träningstiden som man ser fram mot. Antagligen är jag lika seg imorgon med.


Conny och Snejk utanför The Fox and Anchor, strax efter att Lennarts skor mystiskt försvunnit.

Nya svensktoppdängor på gång!

Blogga är så himla våren 2008. Känner ni också det? Såååå ute. Jag vet ingen som bloggar längre.
Det som gäller nu är att inte blogga. Att blogga är som att redovisa med overhead-bilder och att inte blogga är som en effektfull powerpoint-presentation. Som att dela ut stenciler jämfört med att dela ut en pdf-fil på nätverket.

Jag tycker ju om stenciler så jag fortsätter ett tag till om än lite knackigt.

Har inte haft någon riktig lust att blogga på sistone. Kan nog bero på att jag har haft en lite jobbig tid ett tag. Mest beroende på att det tog ett tag för mig att inse att ett långt men brokigt förhållande verkligen var slut. Jag är ju lite slö i huvudet. Nu börjar jag dock komma ihåg igen varför det tog slut. Men det är en jobbig känsla att sakna något som inte finns helt enkelt. Eller inte fanns tillräckligt mycket i alla fall.

I helgen har det hunnits med innebandymatch, 30-års fest och studioinspelning. Och repning med förresten! 30-års festen genomfördes helt nyktert av Hårdrocksson! Något jag var trodde skulle vara jobbigt men det var ganska okej faktiskt. Jag smet dessutom hem innan folk hann bli så fulla så det kändes inte så dumt som jag trodde.
Anledningen till nykterheten var att jag skulle vara fräsch vid studioinspelningen. Kände mig ganska sliten ändå men jag tror att resultatet blev väldigt bra! H&H (Hårdrocksson & Hultkrantz) hann med att lägga bas och trummor till tre spår som kommer att slå befolkningen med häpnad när allt är färdigt för marknaden. Hoppas att dessa låtar blir färdiga snabbare än dom förra.

Innebandyn vann vi förresten. Högby fick åka hem i folkabussen med 8-3 i ändalykten.

Imorgon ska det åkas buss till Kallekrona för att glo på Fibk-Flyers. Fibk får nog fan ta sig själva i kragen om dom ska hämta några poäng. Matchen i söndags var enligt rapporter mycket oroväckande.

Två månader kvar till jul. Sjukt. Som flickan sa.


Det sociala spelet

Ännu en arbetsvecka kan jag lägga till handlingarna. Jag är en riktig kontorsråtta nu. Har liksom växt in i rollen även om jag fortfarande inte kan många promille av mina arbetsuppgifter. Men hur ska det gå när jag kommer ut i verkligenheten!? Inget lulla omkring i en korridor med en kaffekopp (gjord av porslin, ej kaffe) i näven, inget sitta vid skrivbordet, inget lök-tempo helt enkelt!

Jo det ska jag säga er: det kommer gå finemang. Nu vet ni det.

Det är lite roligt med kontorsjobb för uppstår en del komiska situationer. Såg en gång ett humorprogram (kommer inte ihåg vilket) där man gjorde sig rolig över hur man hälsar på sina kollegor olika under dagen. Det går liksom i en fallande skala från en tydlig hälsning på morgonen till mindre och mindre inlevelse under dagen. Det ligger en hel del i det.
En annan rolig händelse är när ett kort socialt samtal avslutas och både parter återgår till sina arbetsplatser men upptäcker att båda går åt samma håll och i ungefär samma hastighet. Känner då dessa inte varandra så väl så att man går "tillsammans" så att säga ser det väldigt roligt ut.
Där ser ni vad jag använder tiden till - forskning på det sociala spelet. Företaget betalar.

Just nu sitter jag och lyssnar på Metallicas nya. Jag var ganska skeptisk första gången jag hörde det men jag tror att det blir bättre och bättre. Dom vet ju vad dom håller på med dom gamla rävarna.

Ikväll kan det bli en sväng över till Öland för att se om det är några dönickar ute.

Helgsammanfattning II

I helgen bjöd familjen Lönngren/Rosenqvist på födelsedags/inflyttnings-fest. Det var mäkta trevligt trots att så många Nybro-bor var där! Macke satt och fläskade sig i soffan och spräckte en knapp på sin skjorta då han för en sekund glömde att suga i svullbuken. Det uppskattade jag.

Klockan 23 vandrade vi i ett lämmeltåg till Kisset - kalmars största uteställe. Ett uteställe som är inne helt enkelt. Där lirade Apollo Drive och dom var goa. Mina öron är ju lite känsliga så jag uppfattade visserligen bara ett brus men dom såg goa ut! En och annan öl slank ner och till slut även en gyrostalrik från Corner. Phille och jag stod och svettades i kön länge men det var det värt. Sen somnade jag på två av Lönngrens soffkuddar och en picnic-filt med nylonklädd undersida. Framåt morgonen vaknade jag av att jag låg med mina armar under mig. Dom hade helt domnat bort men jag frös samtidigt så jag var tvungen att ha dom kvar. Detta har resulterat till att dom fortfarande är iskalla och blå. Jag har skrivit på tangentbordet med armbågarna idag på jobbet och det gick fint. Så ingen skada skedd.

I fredags var jag och hälsade på i Mörbylånga. Det var inte så mycket folk ute tyvärr så jag åkte hem ganska snabbt.

Lite senare ikväll ska jag iväg på innebandyträning. 21.30 - 23.00, en träningstid som innebär att hela veckan är förstörd men vad gör man inte för konsten!?

Hej hopp - afroamerikansk snopp.

RSS 2.0