Nöjd ekonom på medelstort grossistföretag

Satt och kollade igenom en massa gamla bilder på datorn. Hittade en bild som visar sann och genuin glädje. Konstig nog är det en bitter och gammal ekonom som ger uttryck för detta. Det gör ju det hela än mer häpnadsväckande.


Sluta med Fortodol hälsar Läkemedelsverket. Det är farligt.

Har ni varit i Lenhovda? Det har jag. Flera gånger. Där är det fint ska ni veta. Gräset gror och ölen flödar likt vin. Just nu gör jag inte mycket mer än hänger i Lenhovda. Långa dagar blir det när man är långsam som jag är. Tänk om man någon gång i livet skulle bli lite effektiv. Men då skulle man ju inte få tillbringa lika mycket tid i Lenhovda och då skulle ju livet kännas väldigt fattigt.

Lönngren luftade sin fläskiga stämma på P4 Kalmar igår. Det var ju fint att Autmund fick lite air-time igen. Det var alldeles för länge sen sist. Your love betyder din kärlek och det är ju en fin titel som alla kan relatera till. Your love är titeln på låten som spelades om ni inte hängde med nu. Med Autmund Vafalls!? alltså.

För övrigt så har en turk kraschat i Amsterdam.

HÅLL HÄNDERNA PÅ RATTEN GUBBJÄVLAR

Jag är en älskande människa men jag hatar även lite. Det jag hatar mest just nu är fullständigt talanglösa människor som lyckas fippla på helljuset innan mötet är över. Hur fan kan man lyckas? Jag har full förståelse att man tvärtom glömmer att blända av. Det kan jag förstå eftersom jag kan vara lite disträ själv. Men att lyckas dra på helljusen när man fortfarande har en bil framför sig kan bara, enligt mig, bero på:
  1. Man har motorik som en heroinmissbrukande tre månader gammal bäbis
  2. Man är heroinmissbrukare
  3. Man är en tre månader gammal bäbis
  4. Man är bäbismissbrukare
  5. Man är tre månader gammalt heroin
  6. Man är en seniormedborgare som inte kommer ihåg varför man sitter i bilen
Men som jag nämnde tidigare tycker jag att det är roligare att älska. Det jag älskar mest just nu är:
  1. Kräm, som är så gott
  2. Julen
  3. Barnen
  4. Marsvin
  5. Hängbuksvin
  6. Rödvin
  7. Mansgrisar
Jag tycker också om att vara helt apatisk. Det jag inte har en åsikt om mest just nu är:
  1. Äldrevården
  2. Kolmården
  3. Vädret
  4. Ozonlagret
  5. Ostbågar
  6. C-vitamin
  7. Histamin
  8. Plastikkirurgi

Utmanad

Eftersom du, Elin, utmanade mig med sjätte kortet i sjätte mappen o.s.v. så antar jag givetvis denna aggressiva utmaning med gråten i halsen:


Detta kortet är från sommaren 2006. Klockan är kvart över tolv enligt morsans och farsan ovärderliga väggklocka med träram. Det måste vara olidligt varmt denna sommardag då min yngre bror väljer att traska omkrin näck i föräldrahemmet med händerna på sitt äckliga kön. Det jag tycker om med det här kortet, förutom den påträngande homoerotiska stämningen, är den otroligt konstnärliga vinkel som fotografen åstadkommer. Very Bernst Illgren.






Har funnit kärleken

Ursäkta mig, men jag glömde ju berättade att jag träffade kärleken i helgen. Hon är vad Johan Lindgren skulle kalla "En tia av en tia".

Create your own FACEinHOLE

Ö: Min bilstereo tillbaka. F: En oöppnad burk stryk

Ja nu vill jag ha tillbaka den. Min bilstereo som DU stal ur röda faran på stortorget i Växjö för något år sedan. Den var väldigt fin att titta på och kunde spela mp3. Fattar ni!? MP3! Det är liksom 2000-talets mp2!

Nu har jag tröttnat på att åka fram och tillbaka till Lenhovda och behöva sjunga för mig själv. Ge tillbaka min jävla bilstereo innan jag lackar ur. Tack. Lägg den i ett ordentlig inslaget paket i slottsparken vid den stora eken innan kl. 19 imorgon tisdag. Annars skickar jag Läderlappen på dig.

Create your own FACEinHOLE

Fy vad jag är glad att jag inte drack någon sprit i helgen. Man är en mycket bättre människa så här på måndagen. Jag ska nog börja supa lite mitt i veckorna i stället. Bara för att kunna känna mig fräsch på måndagen.

Nu ska jag äta bonnkakor och dricka en kopp kaffe.
Vill ni ha kaffe är det bara att säga te'.

Ett patetiskt dödsryck

Enbart för att du bad mig Robin så ska jag skriva en rad.

Har hänt en del sen senast. Kanske. Bland annat jobbar jag numera i Lenhovda. Skanska fegade ur och sa upp några tusen personer eftersom det ju kommer att bli så jävliga dåliga tider framöver. Konstigt när alla stora företagsledare öppet visar att dom skiter ner sig av rädsla. Jag ska inte bli bitter och politisk men jag blir glad när några storfräsare visar lite stake, som t.ex. Scania som la ner en del av produktionen och skickade personalen på utbildning när det blev lite taskiga tider. Bra gjort tycker jag.

Jag har i alla fall ett jävligt bra jobb i Lenhovda. Konstruerar hus och skorstenar. Respekt. Fo' shizzle!

Här är några saker jag tycker om:
  • Smaskiga glassar
  • Rakade nassar
  • Glansigt tyg som prasslar
  • Sopfyllda Ica-kassar
  • Magnusar och Brassar
  • Kattassar (ett jävligt konstigt ord)
Rimma är roligt nästan jämnt.

RSS 2.0